Zwerfvuilactie VMB Voorjaar 2019

Zwerfvuilactie VMB Voorjaar 2019

Op zaterdag 23 maart 2019 organiseert Natuur- en Milieuvereniging VMB Hank weer een zwerfvuilactie in het buitengebied van Hank. We willen met jullie graag de omgeving weer een stukje schoner maken door de bermen te ontdoen van zwerfafval. Je wordt deze dag in het buitengebied van Hank gedropt door Taxi Berm en je mag dan zelf terug wandelen naar Hank waar koffie, thee en wat lekkers binnen in het parochiegebouw op u staan te wachten. Materialen voor het opruimen zullen aanwezig zijn. We starten deze dag om 10:00u bij het parochiegebouw naast de kerk in Hank. Graag aanmelden voor 19 maart 2019 door een mail naar te sturen naar info@vmbnatuurlijk.nl of door te bellen naar 0651334071.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *